Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Από Εταιρία ή Ιδιώτη; Τι σε συμφέρει;
Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Από Εταιρία ή Ιδιώτη; Τι σε συμφέρει;

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Από Εταιρία ή Ιδιώτη; Τι σε συμφέρει;

Ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και δεν ξέρεις πού να πρωτοψάξεις..έχεις αβεβαιότητα  σχετικά με την ποιότητα των αυτοκινήτων που βρίσκεις και είναι απολύτως φυσιολογικό!

νεαρό ζευγάρι κάθεται στο πορτπαγκάζ αυτοκινήτου

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, είναι σίγουρα μια διαδικασία που απαιτεί να είσαι πολύ προσεκτικός, για να μη μετανιώσεις αργότερα για την επιλογή που έκανες. Από πού να αρχίσεις όμως; Και με τι κριτήρια να επιλέξεις;

Το να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο από μια εταιρία αποτελεί αναμφίβολα μια πιο αξιόπιστη επιλογή. Καμιά εταιρία δεν θα διακινδυνεύσει το όνομα και τη φήμη της δίνοντάς σου αυτοκίνητο που έχει προβλήματα. Γνωρίζεις πως τα κακά νέα μεταδίδονται πάντα πιο γρήγορα και ειδικά μέσω των social media όπου οι αρνητικές κριτικές πλήττουν το γόητρο μιας εταιρίας.

Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζεις πως μια εταιρία είναι από τον νόμο υποχρεωμένη να σου παρέχει εγγύηση. Η OpenCars για να μην αμφιβάλεις ποτέ για το τι αγοράζεις σου προσφέρει :

  • εγγύηση μηχανικών μερών ως και 5 έτη
  • εγγύηση (γραπτή) πραγματικών χιλιομέτρων

Επίσης, σου δίνει όλα τα στοιχεία ιστορικού του οχήματος (αρχείο επισκευών, συντήρησης, κ.α) ακόμα και τα παραστατικά αν το θελήσεις.

άνδρας και γυναίκα κοιτούν το συμβόλαιο αγοράς αυτοκινήτου
Στην περίπτωση που ανακαλύψεις ότι τα αναγραφόμενα χιλιόμετρα δεν είναι τα πραγματικά, σε μια έντιμη εταιρία μπορείς να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Η OpenCars σου δίνει και εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων δίνοντάς σου δικαίωμα να πάρεις τα χρήματά σου πίσω! Ακόμα κι αν απλά αλλάξεις γνώμη για την επιλογή σου, έχεις δικαίωμα επιστροφής έως και 14 μέρες μετά την αγορά. Κάτι που φυσικά δεν μπορείς να κάνεις με κανέναν ιδιώτη!

Έναν ιδιώτη, ίσως, να μην τον ξαναδείς ποτέ. Οτιδήποτε προκύψει με το αυτοκίνητο που αγόρασες θα είναι δύσκολο για σένα να τον βρεις και να του “ζητήσεις τα ρέστα”. Αντίθετα, για μια εταιρία γνωρίζεις τον χώρο όπου στεγάζεται και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της. 
γυναίκα χαιρετά μέσα από το αυτοκίνητό της

Κάτι πολύ σημαντικό, ακόμα, που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι μια εταιρία μπορεί να σου παρέχει εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης, ώστε να πληρώσεις με δόσεις εάν το επιθυμείς.

Και σίγουρα θα σε ευχαριστήσει το ότι μια εταιρία αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία της μεταβίβασης (συγκεντρώνοντας τα έγγραφα και τρέχοντας στις υπηρεσίες η ίδια)! Η OpenCars, επιπρόσθετα, σου κάνει ΔΩΡΟ τα έξοδα μεταβίβασης και σου φέρνει το αυτοκίνητο της επιλογής σου μπροστά στην πόρτα σου!

Τέλος, γνωρίζουμε ότι η τιμή ενός αυτοκινήτου είναι αυτή που πιθανώς σε φοβίζει στους επαγγελματίες εμπόρους. Κάνε μία έρευνα και είναι πάρα πολύ πιθανό να δεις οι εταιρίες μπορεί και να δίνουν χαμηλότερες τιμές για το μοντέλο της αρεσκείας σου. Ο ανταγωνισμός είναι υπαρκτός και είναι μεγάλος! Εάν συμπεριλάβεις στις σκέψεις σου και τα όσα άλλα καλά “αγοράζεις” απο τους επαγγελματίες, θα πειστείς ότι σε συμφέρει να αγοράσεις από μια εταιρία παρά από έναν ιδιώτη.

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής, αναφορά απο ανεξάρτητο φορέα, προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού και αξεσουάρ & δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.