Χρηματοδότηση Αυτοκινήτου με ή χωρίς Τράπεζα

Εάν δεν έχεις όλο το ποσό για την εξαγορά του οχήματος που σε ενδιαφέρει, υπάρχει λύση! Στην OpenCars επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής του οχήματος που σε εξυπηρετεί καλύτερα. Έχουμε λύση για κάθε σου ανάγκη!

blank

Χρηματοδότηση χωρίς τράπεζα

 

Με την OpenCars έχεις την δυνατότητα να πάρεις χρηματοδότηση του ποσού που χρειάζεσαι. Το FlexFinancing αποτελεί έναν αξιόπιστο και πρωτοποριακό τρόπο να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο όχημα με δόσεις, γρήγορα και εύκολα απευθείας από εμάς, “βγάζοντας έξω” όλους τους ενδιάμεσους.

 

Είναι η πιο κατάλληλη λύση εάν δε διαθέτεις όλο το χρηματικό ποσό ή δε δύνασαι να δικαιολογήσεις ένα τραπεζικό δάνειο στο όνομά σου.

Εάν πάλι, επιθυμείς μηδενική προκαταβολή ή αν θες να πουλήσεις το όχημά σου και να αποκτήσεις ένα νέο και πιο σύγχρονο, έχουμε τη λύση και για εσένα!

blank

Χρηματοδότηση μέσω τράπεζα​ς

 

Η OpenCars συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς για να σου προσφέρει τον πιο εύκολο και αξιόπιστο τρόπο για την απόκτηση του μεταχειρισμένου οχήματος που ονειρεύεσαι. 

blank

Ανταλλαγή οχήματος​

 

Αντάλλαξε γρήγορα και εύκολα το παλιό σου όχημα με ένα νέο όχημα από την OpenCars, έχοντας την εγγύηση για την άριστη κατάστασή του.

 

Πάρε προσφορά άμεσα, χωρίς χάσιμο χρόνου και ταλαιπωρία.

Σε περιμένουμε ώστε να διαμορφώσουμε μαζί το πρόγραμμα χρηματοδότησης που σε εξυπηρετεί. Επίλεξε το όχημα που επιθυμείς και επισκέψου μας ή επικοινώνησε μαζί μας ώστε ένας εκπρόσωπος της OpenCars να σε ενημερώσει άμεσα για τα προτεινόμενα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Στείλε μας το μήνυμα σου

    Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής, αναφορά απο ανεξάρτητο φορέα, προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού και αξεσουάρ & δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!

    Other OpenCars websites:

    © 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.