Πληθωρισμός και επιτόκια. Να αγοράσω αυτοκίνητο τώρα;
Πληθωρισμός και επιτόκια. Να αγοράσω αυτοκίνητο τώρα;

Πληθωρισμός και επιτόκια. Να αγοράσω αυτοκίνητο τώρα;

O πληθωρισμός τον τελευταίο καιρό καλπάζει και η αγοραστική δύναμη του χρήματος πέφτει συνεχώς. Αν έχεις κάποια χρήματα στην άκρη και σκέφτεσαι να αγοράσεις αυτοκίνητο ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Αν πάλι όχι, η χρηματοδότηση από τράπεζα με σταθερό επιτόκιο δε μοιάζει με κακή ιδέα!

Τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, η άνοδος του πληθωρισμού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Το γεγονός αυτό έχει επιφέρει ραγδαία πτώση της αγοραστικής δύναμης του χρήματος και έχει «ροκανίσει» το διαθέσιμο εισόδημά των καταναλωτών. Με αυτά τα δεδομένα, αρκετοί καταναλωτές που αποταμιεύουν χρήματα για να αγοράσουν κάποιο όχημα στο μέλλον ίσως πρέπει να βιαστούν. Και αυτό, διότι στην αγορά της αυτοκίνησης, και ειδικότερα αυτή των μεταχειρισμένων οχημάτων, παρατηρείται συνεχόμενη άνοδος των τιμών.

 

στίβα χαρτονομισμάτων
επιχειρηματίας σε τραπέζι

Για κάποιον που δεν διαθέτει ολόκληρο το ποσό και χρειάζεται μια οικονομική ενίσχυση για να αγοράσει καινούργιο όχημα, η χρηματοδότηση από ένα πιστοληπτικό ίδρυμα (τράπεζα) με σταθερό επιτόκιο 11,5% δεν είναι κακή ιδέα! Η OpenCars συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς για να σου προσφέρει τον πιο εύκολο και αξιόπιστο τρόπο για την απόκτηση του μεταχειρισμένου οχήματος που ονειρεύεσαι.

Επιπλέον, αν το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι νεότερο από 2 έτητο επιτόκιο είναι στο 8,5%δηλαδή αρκετά κάτω από τα επίπεδα του πληθωρισμού τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το μεγάλο πλεονέκτημα που προσφέρει στους καταναλωτές η χρηματοδότηση μέσω τράπεζας είναι πως αυτά τα επιτόκια δεν επηρεάζονται από τις συνθήκες της αγοράς αλλά είναι σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια της αποπληρωμής του δανείου.

χέρι άνδρα κρατά αριθμομηχανή πίσω από μιά στίβα κερμάτων
πωλητής αυτοκινήτων συζητάει με πελάτες

Αν πάλι, για οποιοδήποτε λόγο κάποιος δεν επιθυμεί τη χρηματοδότηση μέσω τράπεζας, υπάρχει και άλλη λύση. Η OpenCars προσφέρει και τη δυνατότητα χρηματοδότησης χωρίς την ανάμειξη τραπεζών (FlexFinancing). Βρες σήμερα το αυτοκίνητο των ονείρων σου στην OpenCars και εκμεταλλεύσου ένα από τα πολλά πακέτα προσφορών που παρέχουμε.

 

Έλα στα γραφεία μας ή επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή για σένα!

 

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής, αναφορά απο ανεξάρτητο φορέα, προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού και αξεσουάρ & δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.