Έχεις OpenCar; Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Έχεις OpenCar; Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Έχεις OpenCar; Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Απέκτησες το όχημα που πάντα ονειρευόσουν από εμάς! Η σχέση μας όμως δε σταματάει εδώ. Είμαστε δίπλα σου και μετά την αγορά!

Εφόσον έχεις ήδη αποκτήσει το όχημα που σου άρεσε, εξακολουθείς να έχεις εγγύηση από εμάς, καθώς και άλλα δικαιώματα. Έχουμε πλήρη γνώση του ιστορικού των οχημάτων και μπορουμε να σου εγγυόμαστε για την καλή τους κατάσταση. Για αυτό και σου δίνουμε πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό, ακόμα και σε παραστατικά! Αν παρ’ όλα αυτά εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες, εμείς σου προσφέρουμε ακόμα:

Έγγραφη εγγύηση μηχανικών μερών

Καλύπτουμε και τα ανταλλακτικά και την εργασία στην περίπτωση που χαλάσει κάποιο μέρος του κινητήρα ή του κιβωτίου ταχυτήτων στο πλαίσιο της φυσιολογικής χρήσης του οχήματος. Πιο συγκεκριμένα, εγγυόμαστε για τα κύρια εξαρτήματα του κινητήρα, μηχανικού / αυτόματου κιβωτίου, διαφορικού, υπερσυμπιεστή. Δεν καλύπτουμε ελαττώματα ή βλάβες που οφείλονται σε κακή χρήση, κακή συντήρηση, χρήση και συντήρηση εκτός των προδιαγραφών του κατασκευαστή, ατυχήματα, ζημίες και φυσιολογικές φθορές.

 

μηχανικός αυτοκινήτων

Ο χρόνος της εγγύησης μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 5 έτη και εξαρτάται από την ηλικία του οχήματος. Βασική προϋπόθεση είναι το όχημα να συντηρείται με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή και το οριζόμενο από αυτόν χρονοδιάγραμμα, στην επίσημη αντιπροσωπεία του κατασκευαστή ή σε επίσημα συνεργεία.

γυναίκα με σκεπτιστικό μορφασμό
Δικαίωμα επιστροφής 14 ημερών

Έκανες την αγορά και για οποιονδήποτε λόγο το μετάνιωσες; Δε χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί μπορείς να μας δώσεις το όχημα πίσω. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να μας το επιστρέψεις μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσης και είτε επιλέγεις ένα άλλο από τα οχήματα που διαθέτουμε που σου ταιριάζει περισσότερο είτε παίρνεις 100% τα χρήματά σου πίσω! Χωρίς αντιρρήσεις, χωρίς εμπόδια.

 

Εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων

Το “πείραγμα” των χιλιομέτρων αποτελεί, δυστυχώς, μία παλιά τακτική εξαπάτησης και πολλοί είναι αυτοί που κατόπιν εορτής έμαθαν πως το όχημά τους έχει διανύσει πολλά περισσότερα χιλιόμετρα. Δε θέλουμε, σε καμία περίπτωση, να είσαι ένας από αυτούς που θα καταλήξουν με ένα αυτοκίνητο με γυρισμένα χιλιόμετρα στο κοντέρ του και για αυτό πιστοποιούμε με κάθε μέσο στα οχήματά μας την γνησιότητα των ενδείξεων του χιλιομετρητή. 

χιλιομετρητής αυτοκινήτου

Για να είσαι και εσύ ήσυχος, σου εγγυόμαστε για τα χιλιόμετρα του οχήματος που αγοράζεις από εμάς: Εάν ακόμα και μετά την αγορά, διαπιστώσεις ότι έχει παραποιηθεί ο αριθμός χιλιομέτρων, έχεις το δικαίωμα επιστροφής του οχήματος με πλήρη επιστροφή χρημάτων από την πλευρά μας.

 

Στην OpenCars είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, γιατί θέλουμε να έχουμε μαζί σου μια ισχυρή και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης! 

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας, έχοντας πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής με άλλο όχημα και δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!
© 2022 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.