Έχεις OpenCar; Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Έχεις OpenCar; Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Έχεις OpenCar; Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

15 April 2022
0 Σχόλια

Απέκτησες το όχημα που πάντα ονειρευόσουν από εμάς! Η σχέση μας όμως δε σταματάει εδώ. Είμαστε δίπλα σου και μετά την αγορά!

Εφόσον έχεις ήδη αποκτήσει το όχημα που σου άρεσε, εξακολουθείς να έχεις εγγύηση από εμάς, καθώς και άλλα δικαιώματα. Έχουμε πλήρη γνώση του ιστορικού των οχημάτων και μπορουμε να σου εγγυόμαστε για την καλή τους κατάσταση. Για αυτό και σου δίνουμε πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό, ακόμα και σε παραστατικά! Αν παρ’ όλα αυτά εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες, εμείς σου προσφέρουμε ακόμα:

Έγγραφη εγγύηση μηχανικών μερών

Καλύπτουμε και τα ανταλλακτικά και την εργασία στην περίπτωση που χαλάσει κάποιο μέρος του κινητήρα ή του κιβωτίου ταχυτήτων στο πλαίσιο της φυσιολογικής χρήσης του οχήματος. Πιο συγκεκριμένα, εγγυόμαστε για τα κύρια εξαρτήματα του κινητήρα, μηχανικού / αυτόματου κιβωτίου, διαφορικού, υπερσυμπιεστή. Δεν καλύπτουμε ελαττώματα ή βλάβες που οφείλονται σε κακή χρήση, κακή συντήρηση, χρήση και συντήρηση εκτός των προδιαγραφών του κατασκευαστή, ατυχήματα, ζημίες και φυσιολογικές φθορές.

 

μηχανικός αυτοκινήτων

Ο χρόνος της εγγύησης μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 5 έτη και εξαρτάται από την ηλικία του οχήματος. Βασική προϋπόθεση είναι το όχημα να συντηρείται με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή και το οριζόμενο από αυτόν χρονοδιάγραμμα, στην επίσημη αντιπροσωπεία του κατασκευαστή ή σε επίσημα συνεργεία.

γυναίκα με σκεπτιστικό μορφασμό
Δικαίωμα επιστροφής 14 ημερών

Έκανες την αγορά και για οποιονδήποτε λόγο το μετάνιωσες; Δε χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί μπορείς να μας δώσεις το όχημα πίσω. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να μας το επιστρέψεις μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσης και είτε επιλέγεις ένα άλλο από τα οχήματα που διαθέτουμε που σου ταιριάζει περισσότερο είτε παίρνεις 100% τα χρήματά σου πίσω! Χωρίς αντιρρήσεις, χωρίς εμπόδια.

 

Εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων

Το “πείραγμα” των χιλιομέτρων αποτελεί, δυστυχώς, μία παλιά τακτική εξαπάτησης και πολλοί είναι αυτοί που κατόπιν εορτής έμαθαν πως το όχημά τους έχει διανύσει πολλά περισσότερα χιλιόμετρα. Δε θέλουμε, σε καμία περίπτωση, να είσαι ένας από αυτούς που θα καταλήξουν με ένα αυτοκίνητο με γυρισμένα χιλιόμετρα στο κοντέρ του και για αυτό πιστοποιούμε με κάθε μέσο στα οχήματά μας την γνησιότητα των ενδείξεων του χιλιομετρητή. 

 

χιλιομετρητής αυτοκινήτου
Επιθεωρώντας ένα OpenCar
Αναφορά Επιθεώρησης από ανεξάρτητο φορέα

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, ζητάμε απο ανεξάρτητο φορέα να επιθεωρήσει τα οχήματά μας, πλέον των δικών μας ελέγχων. Θέλουμε να είμαστε διπλά σίγουροι για το τι πουλάμε στους πελάτες μας. 

Οι αναφορές επιθεώρησης βρίσκονται στο website μας στις σελίδες οχημάτων μαζί με το Ιστορικό του κάθε οχήματος!

Φυσικά εξακολουθούμε να ενθαρύνουμε τον έλεγχο και απο την πλευρά σας ακολούθως. Είμαστε η OpenCars και δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε!

 

Πρόσθετος Εξοπλισμός και Αξεσουάρ

 

Μην τρέχεις μόνος σου να βρεις! Ζήτα μας extra εξοπλισμό και αξεσουάρ και θα το παραλάβεις έτοιμο με τιμές έως και -30% από εκείνες της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε αναβάθμιση με:

  • Αισθητήρες Παρκαρίσματος
  • Αντηλιακές Μεμβράνες
  • Ζάντες Αλουμινίου
  • Συναγερμό
  • Αλυσίδες – Κουκούλες Προστασίας
Πρόσθετος εξοπλισμός και αξεσουάρ αυτοκινήτου

Για να είσαι και εσύ ήσυχος, σου εγγυόμαστε για τα χιλιόμετρα του οχήματος που αγοράζεις από εμάς: Εάν ακόμα και μετά την αγορά, διαπιστώσεις ότι έχει παραποιηθεί ο αριθμός χιλιομέτρων, έχεις το δικαίωμα επιστροφής του οχήματος με πλήρη επιστροφή χρημάτων από την πλευρά μας.

 

Στην OpenCars είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, γιατί θέλουμε να έχουμε μαζί σου μια ισχυρή και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης! 

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής, αναφορά απο ανεξάρτητο φορέα, προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού και αξεσουάρ & δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.