Η OpenCars στην Αυτοκίνηση / Electromobility 2023
Η OpenCars στην Αυτοκίνηση / Electromobility 2023

Η OpenCars στην Αυτοκίνηση / Electromobility 2023

Η OpenCars θα βρίσκεται στην έκθεση Αυτοκίνηση - Electromobility 2023 στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου και σε περιμένει!

H έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023 επιστρέφει στην Αθήνα, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου, στο κλειστό γήπεδο του Π.Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).
Ως μέλος του group της FlexCar, έχουμε το δικό μας χώρο στο εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας, όπου θα μας βρείτε καθημερινά 15.00 – 21.00 και ΣΚ 10.00 – 21.00.
Σας περιμένουμε με όλη την ομάδα της OpenCars, για να βρούμε μαζί το καινούργιο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο!

blank

Το αυτοκίνητο των ονείρων σου είναι ένα βήμα πριν γίνει δικό σου! Εμείς στην OpenCars σε διευκολύνουμε με κάθε τρόπο ώστε να το αποκτήσεις όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται! Επισκέψου το περίπτερό μας και μάθε γιατί η πρόταση μας αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο στην αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων και πως μπορεί να γίνει δικό σου ένα όχημα χωρίς χρονοτριβές και περιττές διαδικασίες.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να σας γνωρίσουμε από κοντά και να λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις παροχές μας.

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής, αναφορά απο ανεξάρτητο φορέα, προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού και αξεσουάρ & δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.