Πώς γίνεται δικό σου ένα OpenCar!
Πώς γίνεται δικό σου ένα OpenCar!

Πώς γίνεται δικό σου ένα OpenCar!

30 March 2022
0 Σχόλια

Το αυτοκίνητο των ονείρων σου είναι ένα βήμα πριν γίνει δικό σου! Εμείς στην OpenCars σε διευκολύνουμε με κάθε τρόπο ώστε να το αποκτήσεις όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται!

Στην OpenCars έχεις τη δυνατότητα με μια απλή βιντεοκλήση μέσω Viber ή WhatsApp να έχεις μια λεπτομερή επίδειξη του αυτοκινήτου και να ρωτήσεις έναν από τους εκπροσώπους μας οτιδήποτε σε ενδιαφέρει λύνοντάς έτσι όλες τις απορίες σου!

 

Ζήτα από τον αντιπρόσωπό μας να σου δείξει ακριβώς τα σημεία του οχήματος που θέλεις να δεις! Δες το χώρο αποσκευών, τον κινητήρα και όσες λεπτομέρειες θα πρόσεχες από κοντά! Χρήσιμη δυνατότητα, ειδικά για όσους μένουν επαρχία.

γυναίκα κρατά στο ένα χέρι το κινήτό της και στο άλλο τη κάρτα της
ανδρόγυνο μέσα στο νέο όχημά τους

Μπορείς να μελετήσεις την Αναφορά Ελέχγου απο ανεξάρτητο φορέα και το Ιστορικό του Αυτοκινήτου Online! Έχεις, επίσης, τη δυνατότητα να κάνεις test drive, ώστε να βεβαιωθείς ότι το αυτοκίνητο που επέλεξες είναι το καλύτερο για εσένα και καλύπτει όλες σου τις ανάγκες!

Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα! Αρκεί μόνο να έχεις το δίπλωμά σου σε ισχύ κι εμείς σου φέρνουμε το αυτοκίνητο όπου μας ζητήσεις, σε οποιοδήποτε σημείο εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής βρίσκεσαι.

Εφόσον το αποφασίσεις, μπορείς να το αποκτήσεις μέσω μιας εντελώς ανέπαφης διαδικασίας γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο και προφυλασσόμενος από τον COVID-19! 

Μπορείς άνετα από τον καναπέ του σπιτιού σου να μας αποστείλεις ηλεκτρονικά μία εξουσιοδότηση κι εμείς να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνει γρήγορα δικό σου. Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλη τη γραφειοκρατική δουλειά που απαιτείται! Χωρίς να πραγματοποιήσεις ούτε μία επίσκεψη στον χώρο μας, σε 2-3 ημέρες από τη λήψη των εγγράφων σου, το αυτοκίνητο που ονειρεύτηκες θα βρίσκεται στην πόρτα σου!

κοπέλα γράφει μπροστά στον υπολογιστή της

Όσο για τη χρηματοδότηση, μην ανησυχείς καθόλου. Στην OpenCars σου δίνουμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης του καινούργιου σου αυτοκινήτου με μηδενική προκαταβολή και προνομιακό επιτόκιο. Έχεις επίσης τη δυνατότητα χρηματοδότησης και χωρίς την ανάμειξη τραπεζών, όπως επίσης και ανταλλαγής με το παλαιότερο σου όχημα! Όπως καταλαβαίνεις έχουμε τη λύση για όλα τα προβλήματα. Το μόνο που μένει είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Και μην ξεχνάς: Σου παραδίδουμε το νέο αυτοκίνητό σου με πρόσθετο εξοπλισμό αν το επιθυμείς, στο χώρο σου, όπου κι αν βρίσκεσαι! Ειδικά, για το Λεκανοπέδιο Αττικής, ισχύουν και μηδενικά έξοδα αποστολήςΜε ένα απλό τηλεφώνημα, η ομάδα της OpenCars μπορεί να σου λύσει κάθε απορία και να σε καθοδηγήσει ανάλογα στην απόφαση αγοράς του επόμενού σου αυτοκινήτου! 

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής, αναφορά απο ανεξάρτητο φορέα, προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού και αξεσουάρ & δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.