Πώς σε βοηθάμε να διαλέξεις αυτοκίνητο!
Πώς σε βοηθάμε να διαλέξεις αυτοκίνητο!

Πώς σε βοηθάμε να διαλέξεις αυτοκίνητο!

22 February 2022
0 Σχόλια

Η αναζήτηση ενός πραγματικά καλού αυτοκινήτου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο… Για αυτό, εμείς στην 

OpenCars σε βοηθάμε με διαφάνεια και ειλικρίνεια να διαλέξεις με ευκολία το όχημα που σου αρέσει!

Θέλοντας να χτίσουμε μαζί σου μια σχέση εμπιστοσύνης, σου δίνουμε τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα στοιχεία ιστορικού του οχήματος (αρχείο επισκευών, συντήρησης, κ.α) ακόμα και στα παραστατικά αν εσύ μας το ζητήσεις!  Με την opencars, έχεις όλες τις πληροφορίες για το όχημα που ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις αφού οτιδήποτε αφορά σε αυτό, είναι στη διάθεσή σου!

Checking info

Επίσης, εγγυόμαστε για όλα τα μηχανικά του μέρη, καθώς και για τα πραγματικά του χιλιόμετρα! Εσύ, όμως, έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις το όχημα σε δικό σου συνεργείο ή μηχανικό για να βεβαιωθείς πριν το αγοράσεις! Καλά διάβασες! Αντιλαμβανόμενοι την επιφυλακτικότητά σου για μια τόσο σημαντική αγορά και ότι ίσως θέλεις να “ξεσκονίσεις” το όχημα που έβαλες στο μάτι,  σου δίνουμε την απόλυτη ελευθερία να το ελέγξεις όπου εσύ επιλέξεις!

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, ζητάμε απο ανεξάρτητο φορέα να επιθεωρήσει τα οχήματά μας, πλέον των δικών μας ελέγχων. Θέλουμε να είμαστε διπλά σίγουροι για το τι πουλάμε στους πελάτες μας. 

Οι αναφορές επιθεώρησης βρίσκονται στο website μας στις σελίδες οχημάτων μαζί με το Ιστορικό του κάθε οχήματος!

Επιθεωρώντας ένα OpenCar
μία γυναίκα οδηγεί αυτοκίνητο

Eίναι σημαντικό να δεις ο ίδιος αν το όχημα που επέλεξες ανταποκρίνεται στα θέλω σου. Να νιώσεις τη μηχανή, το τιμόνι, την αίσθηση των καθισμάτων… Αν σου ταιριάζει στην οδήγηση και αν αισθάνεσαι όμορφα μέσα σε αυτό. 

Γι αυτό μπορείς να κάνεις test drive σε οποιοδήποτε σημείο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής κι αν βρίσκεσαι, έχοντας μόνο το δίπλωμά σου σε ισχύ, ώστε να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το μοντέλο της αρεσκείας σου!

Και αν κάτι δε σου “κάθεται” καλά, μπορούμε να αναλάβουμε την αναβάθμιση του νέου σου οχήματος με επιπλέον εξοπλισμό και αξεσουάρ σε τιμές έως και -30% από εκείνες της αγοράς.

Αν τώρα βρίσκεσαι εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής ή λόγω covid θέλεις να αποφύγεις τη δια ζώσης επίσκεψη ή θέλεις να γλιτώσεις απλά τις μετακινήσεις, προνοήσαμε και γι αυτο!  Σου το κάνουμε εύκολο και απλό, καθώς μπορείς να συνομιλήσεις μέσω whats app ή viber και με βιντεοκλήση να δεις το όχημα που σε ενδιαφέρει και να περιηγηθείς στην καμπίνα του!

βιντεοκλήση

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής, αναφορά απο ανεξάρτητο φορέα, προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού και αξεσουάρ & δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.