Τέλη Κυκλοφορίας 2024: Μέχρι πότε πρέπει να τα πληρώσεις; 
Τέλη Κυκλοφορίας 2024: Μέχρι πότε πρέπει να τα πληρώσεις; 

Τέλη Κυκλοφορίας 2024: Μέχρι πότε πρέπει να τα πληρώσεις; 

21 December 2023
0 Σχόλια
Εσύ έχεις κατεβάσει το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας του 2024; Ξέρεις πότε λήγει η προθεσμία για να τα πληρώσεις;
μποτιλιάρισμα σε μεγάλο δρόμο πόλης

Η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας φθάνει, αφού πρέπει να πληρωθούν έως την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου λοιπόν θα είναι ανοικτή η εφαρμογή για την εκτύπωση των ειδοποιητηρίων για τα τέλη κυκλοφορίας του έτους 2024. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα πρέπει να εισέλθουν στην εφαρμογή mycar της ΑΑΔΕ (πατήστε ΕΔΩ)  με τους κωδικούς του taxisnet. Διαφορετικά, μπορούν να κατεβάσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2024 χωρίς κωδικούς Taxisnet πατώντας ΕΔΩ.

 

Πώς γίνεται η πληρωμή;

  • πληρωμή σε τράπεζα/ΕΛΤΑ επιδεικνύοντας το ειδοποιητήριο, 
  • ηλεκτρονική καταβολή με τον 23ψήφιο κωδικό RF πληρωμής 
  • πληρωμή μέσω μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών με σκανάρισμα του QR code του ειδοποιητηρίου.

Όσα αυτοκίνητα έχουν ταξινομηθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010 πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τον κυβισμό τους. Για όσα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, τα τέλη κυκλοφορίας καθορίζονται με βάση τις εκπομπές CO2 (αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος). 

αυτοκίνητα παρκαρισμένα

Πέρυσι, το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε δυο μήνες παράταση για την πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας. Επομένως και φέτος, δεν αποκλείεται να υπάρξει περιθώριο καταβολής και να ανακοινώσει καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου. Αν δεν πληρωθούν εντός προθεσμίας, οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. υποχρεούνται να πληρώσουν πρόστιμο ίσο με τα τέλη κυκλοφορίας που αναλογούν στο όχημα. (Για τέλη κυκλοφορίας χαμηλότερα των 30 ευρώ το πρόστιμο είναι μηδενικό).

χαρούμενος πελάτης κρατά στο χέρι του το κλειδί του καινούργιου του αυτοκινήτου

Με την OpenCars όμως δε χρειάζεται να σε απασχολούν καθόλου τα τέλη κυκλοφορίας! Γιατί αν αγοράσεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς από την OpenCars από τις 29/12/2023 και μετά, πληρώνουμε για σένα τα τέλη κυκλοφορίας για όλο το 2024 και σου τα κάνουμε δώρο!!! Γι’ αυτό μη χάνεις καθόλου χρόνο, έλα αμέσως στην OpenCars και θα βγεις κερδισμένος! 

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής, αναφορά απο ανεξάρτητο φορέα, προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού και αξεσουάρ & δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.