Οικογενειακά αυτοκίνητα: Ποια είναι τα καλύτερα;
Οικογενειακά αυτοκίνητα: Ποια είναι τα καλύτερα;

Οικογενειακά αυτοκίνητα: Ποια είναι τα καλύτερα;

Η 1η Ιουνίου είναι Παγκόσμια ημέρα γονέων και ως καλοί γονείς αναζητάτε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες.
Νέα οικογένεια με μικρά παιδιά έχουν σταματήσει στην εξοχή με το αυτοκίνητό τους

Η κατηγορία των οικογενειακών αυτοκινήτων έχει τα τελευταία χρόνια ανέβει πολύ στις προτιμήσεις των αγοραστών. Οι νέες οικογένειες ψάχνουν ένα σύγχρονο, ασφαλές και άνετο αυτοκίνητο για τις καθημερινές ανάγκες και μετακινήσεις τους. 

Δηλαδή, ψάχνουν για ένα αυτοκίνητο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος για καλύτερη ορατότητα του οδηγού, με γενναιόδωρο χώρο αποσκευών ώστε να χωράει το οικογενειακό σούπερ μάρκετ αλλά και όλες τις βαλίτσες όταν προγραμματιστεί κάποιο οικογενειακό ταξίδι. Τέλος, χρειάζεται να διαθέτει μεγάλο και ευρύχωρο σαλόνι, για άνετες διαδρομές για όλους. Ας δούμε κάποια τέτοια αυτοκίνητα που πληρούν αυτές τις προδιαγραφές.

Nissan Qashqai 

Το Qashqai έχει κερδίσει δικαιολογημένα τον τίτλο του αγαπημένου οικογενειακού αυτοκινήτου. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά και η τεχνολογία του, η ασφάλεια και οι ευρυχωρία του, το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για σύγχρονες οικογένειες που εκτιμούν την άνεση και την ασφάλεια Το Qashqai προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό με άφθονο χώρο για επιβάτες και φορτίο, κάνοντας τα μακρινά ταξίδια πιο ευχάριστα. Μάλιστα, ο ευρύχωρος χώρος αποσκευών του μπορεί να επεκταθεί αναδιπλώνοντας τα πίσω καθίσματα, παρέχοντας ακόμα περισσότερο χώρο.

 

Επίσης, η ασφάλεια είναι  σημαντική για τις οικογένειες γι’ αυτό και το Qashqai έρχεται εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως σύστημα κάμερας 360 μοιρών, παρακολούθηση τυφλών σημείων, ειδοποίηση κυκλοφορίας στο πίσω μέρος και προσαρμοστικό cruise control. Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή ατυχημάτων και να διατηρήσουν την κάθε οικογένεια ασφαλή. Κάτι πολύ σημαντικό είναι πως το Qashqai έχει σχεδιαστεί για να είναι αποδοτικό ως προς τα καύσιμα, κάτι που αποτελεί σημαντικό όφελος για οικογένειες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα.Τέλος, το Qashqai διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά τεχνολογίας και άνεσης που διευκολύνουν τη ζωή των οικογενειών. Περιλαμβάνει ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής με συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto, ασύρματη βάση φόρτισης τηλεφώνου και ανοιχτή πόρτα με ανοιχτή ακρόαση.

Renault Captur

Το Renault Captur είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που χρειάζονται ένα αξιόπιστο, ασφαλές και πρακτικό αυτοκίνητο που είναι επίσης οικονομικό και εύκολο στην οδήγηση. Το Renault Captur προσφέρει ένα ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και πέντε επιβάτες. Έχει επίσης άφθονο χώρο για τα πόδια και το κεφάλι, καθιστώντας το ιδανικό αυτοκίνητο για μακρινά ταξίδια.

Το Renault Captur είναι εξοπλισμένο με πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ABS, αερόσακους, ηλεκτρονικό έλεγχο ευστάθειας και υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα. Αυτά τα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης. Είναι οικονομικό ως προς την κατανάλωση καυσίμου με ρυθμό κατανάλωσης καυσίμου 6,1 λίτρα/100 χλμ., καθιστώντας το ένα από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Τέλος, διαθέτει πολλά πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως μεγάλο χώρο αποσκευών (536 λίτρα), αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο (φθάνει τα 1.275 λίλτρα) και ράγες οροφής σε ορισμένες εκδόσεις. Αυτά τα χαρακτηριστικά διευκολύνουν τις οικογένειες να μεταφέρουν  με ασφάλεια τις αποσκευές τους και άλλα αντικείμενα.

Dacia Jogger

Το Dacia Jogger είναι ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο για διάφορους λόγους. Πρώτα και κύρια, προσφέρει άφθονο χώρο για τους επιβάτες και τα υπάρχοντά τους. Διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, που σημαίνει ότι μπορεί να φιλοξενήσει έως και επτά επιβάτες, καθιστώντας το ιδανικό για μεγαλύτερες οικογένειες. Επιπλέον, τα καθίσματα της δεύτερης και της τρίτης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν για να δημιουργήσουν έναν μεγάλο χώρο φόρτωσης, μετατρέποντας τα διαθέσιμα 445 λίτρα σε 1.478 λίτρα. Ένα άλλο πλεονέκτημα του Dacia Jogger είναι η προσιτή τιμή του. Είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή για οικογένειες που αναζητούν ένα αξιόπιστο όχημα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα. Παρά την προσιτή τιμή του, το Dacia Jogger προσφέρει μια σειρά λειτουργιών, όπως κλιματισμό, σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής και μια σειρά συστημάτων ασφαλείας.

Επιπλέον, το Dacia Jogger έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτο και προσαρμόσιμο σε διαφορετικές καταστάσεις. Έχει απόσταση από το έδαφος 200mm, που σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί ανώμαλο έδαφος και ανώμαλες επιφάνειες, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που απολαμβάνουν τις υπαίθριες δραστηριότητες. Έχει επίσης ικανότητα ρυμούλκησης έως 1.500 κιλά, καθιστώντας το κατάλληλο για οικογένειες που χρειάζονται να μεταφέρουν ρυμουλκούμενα ή άλλο εξοπλισμό. Συνολικά, το Dacia Jogger είναι ένα πρακτικό, προσιτό και ευέλικτο οικογενειακό αυτοκίνητο που προσφέρει άφθονο χώρο, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μοναδικές δυνατότητες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν ένα όχημα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή τις επιδόσεις.

Toyota CHR

Το Τoyota CHR είναι ένα κομψό και πρακτικό crossover SUV με εντυπωσιακή απόδοση καυσίμου, και είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Η Toyota είναι γνωστή για την αξιοπιστία της και το C-HR δεν αποτελεί εξαίρεση. Με την κατάλληλη συντήρηση, το C-HR μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια και να προσφέρει ένα αξιόπιστο όχημα για την οικογένειά σας.

Αρχικά ,είναι εξαιρετικά ασφαλές. Από τη στάνταρ κιόλας έκδοσή του είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Toyota Safety Sense, το οποίο σε προειδοποιεί όταν παρέκλίνεις από τη λωρίδα κυκλοφορίας σου, κάνει αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και ανιχνεύει πεζούς και ζώα. Επιπλέον, έχει ισχυρή βαθμολογία ασφαλείας από την Εθνική Διοίκηση Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA) και το Ινστιτούτο Ασφαλίσεων για την Ασφάλεια Αυτοκινητοδρόμων (IIHS). Το CHR διαθέτει επίσης μια σειρά από τεχνολογικά χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τη ζωή ευκολότερη για οικογένειες εν κινήσει. Διαθέτει σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής με Apple CarPlay και Android Auto. Αν και είναι ένα συμπαγές SUV, το C-HR  έχει αρκετό χώρο για επιβάτες και φορτίο. Το πίσω κάθισμα έχει αρκετό χώρο για να κάθονται άνετα οι ενήλικες και ο χώρος φόρτωσης παρέχει άφθονο χώρο για αποσκευές και άλλα αντικείμενα. Ό,τι πρέπει για μια οικογένεια!

Mercedes GLA 180d

Η Mercedes GLA είναι ένα κομψό και πρακτικό crossover SUV που αποτελεί εξαιρετική επιλογή ως οικογενειακό αυτοκίνητο. Ο λόγος; Διαθέτει άφθονο χώρο για πρακτικότητα και άνεση και εξαιρετική ασφάλεια για τον οδηγό και όλα τα μέλη της οικογένειας και όχι μόνο!

Η GLA 180d προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό, για άνετες και ευχάριστες διαδρομές. Μπορείς να μεταφέρεις στον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο όλα σου τα υπάρχοντα κυρίως όταν τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν. Με λίγα λόγια διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σου φροντίζοντας να τις καλύπτει πλήρως.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια για τις οικογένειες, η GLA 180d είναι εξοπλισμένη με συστήματα ασφαλείας όπως το πακέτο μηχανικού εξοπλισμού Offroad με Downhill Speed Regulation, η υποβοήθηση οδήγησης, η ενεργή υποβοήθηση πέδησης και η οθόνη Head-up. Η GLA 180d επιπλέον, διαθέτει σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής, δορυφορική πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας, για να κάνει την οδήγηση πιο άνετη και απολαυστική. Τέλος, η GLA 180d αποτελεί ένα οικονομικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του, αφού ο κινητήρας ντίζελ που διαθέτει είναι εξαιρετικά αποδοτικός στην κατανάλωση καυσίμου. 

Στην OpenCars θα βρεις όλα τα παραπάνω μοντέλα αλλά και πολλά ακόμα αυτοκίνητα που είναι κατάλληλα για οικογένειες όλων των μεγεθών. 

 

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής, αναφορά απο ανεξάρτητο φορέα, προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού και αξεσουάρ & δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.