Πώς προετοιμάζουμε το όχημά σου
Πώς προετοιμάζουμε το όχημά σου

Πώς προετοιμάζουμε το όχημά σου

Για την OpenCars κάθε ένας από εσάς είναι μοναδικός. Γι’ αυτό και κάθε όχημά μας έχει τη φροντίδα που του αρμόζει ώστε να αποτελεί για σένα μια αξιόπιστη επιλογή που δε θα μετανιώσεις! Εφόσον επέλεξες ένα από τα οχήματά μας, σε επιβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να το παραλάβεις απολύτως έτοιμο και σε άριστη κατάσταση!  Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά!

Στην OpenCars γνωρίζουμε πως το εσωτερικό ενός οχήματος είναι ένα περιβάλλον όπου αναπτύσσονται εύκολα ακάρεα σκόνης, μικρόβια και βακτήρια. Με απόλυτη λοιπόν προτεραιότητα την υγιεινή και την ασφάλειά σου, γίνεται πλήρης βιολογικός καθαρισμός  με πιστοποιητικό, βάσει των ενδεδειγμένων οδηγιών από τους αρμόδιους φορείς υγιεινής ώστε να γνωρίζεις τα πάντα για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν.

άνδρας κάνει βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητο

Γίνεται βιολογικός καθαρισμός της καμπίνας: όχι μόνο των υφασμάτινων ή των δερμάτινων καθισμάτων, αλλά και των μοκετών, χρησιμοποιώντας μόνο κατάλληλα καθαριστικά. Ακολουθείται πάντα εξωτερικό πλύσιμο του οχήματος και των ζαντών στο χέρι, ενώ  ο καθαρισμός ολοκληρώνεται με γυάλισμα.

Φυσικά, δεν παραλείπεται η απολύμανση στο σύστημα ψύξης – θέρμανσης καθώς και των αεραγωγών της καμπίνας, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο ώστε να εξουδετερωθούν ιoί και μικρόβια, όπως για παράδειγμα ο COVID-19. Μετά το βιολογικό καθαρισμό τοποθετούνται προστατευτικές μεμβράνες στα καθίσματα, το τιμόνι και το λεβιέ ταχυτήτων, τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης από τον COVID-19.

προστατευτικές μεμβράνες στο αυτοκίνητο
Ένας άνδρας κάνει έλεγχο στο αυτοκίνητο

Φυσικά, πριν το παραδώσουμε σε σένα, γίνεται ξανά τεχνική επιθεώρηση στο όχημα, δεδομένου του ότι κάποιες ατέλειες μπορούν να φανούν μόνο μετά το πλύσιμο του οχήματος. Το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό θα κάνει το αδύνατο δυνατό ώστε να σας επιβεβαιώσει ότι όλα βρίσκονται στην εντέλεια!

Παράλληλα, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, ζητάμε απο ανεξάρτητο φορέα να επιθεωρήσει τα οχήματά μας, πλέον των δικών μας ελέγχων. Θέλουμε να είμαστε διπλά σίγουροι για το τι πουλάμε στους πελάτες μας.  Οι αναφορές επιθεώρησης βρίσκονται στο website μας στις σελίδες οχημάτων μαζί με το Ιστορικό του κάθε οχήματος!

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με πλήρη διαφάνεια και στόχο την υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Για αυτό σου δίνουμε έγγραφη εγγύηση, δυνατότητα χρηματοδότησης ακόμη και χωρίς τράπεζα, εγγύηση χιλιομέτρων, παράδοση στο χώρο σου, δυνατότητα ανταλλαγής, αναφορά απο ανεξάρτητο φορέα & δώρο τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2022 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.